Forumo taisyklės
Visos žinutės, kuriose komentuojama skelbime patalpintos įrangos kaina, bus ištrintos be perspėjimo.
-
LY2BMX
-
Parašyk:
Standartinė
LY2BMX » 2015-Rgs-30, 14:45
Ieškau įsigyti vakuumines rėles (вакуумные реле) arba kitaip, vakuuminius perjungėjus (вакуумные выключатели), koaksialines rėles (коаксиальные реле) koaksialinius perjungėjus (коаксиальные выключатели)
Kas turite tokių, o gal panašių daiktų (ne rusiškų) sandėliuke užraugęs?
Algirdas,
ly2bmx@gmail.com , +37065992121
Vakuuminės rėlės arba
vakuuminiai perjungėjai (
вакуумные реле в1в) taip atrodo:
Vakuuminiai perjungėjai arba
vakuuminės rėlės (
вакуумные выключатели в2в) taip atrodo:
Koaksialinės rėlės, koaksialiniai perjungėjai РЭВ14 (РЭВ15, РЭВ16, РЭВ17) taip atrodo:
Arba kažką panašaus:
http://www.dxengineering.com/parts/dxe-rly-hp
Priimami malonūs pasiūlymai ir dovanos. Dovanojantiems mielai atgal labai vertingai apdovanosiu juos pačius (tai bus tikrai malonus siurprizas jiems).
-
LY2BMX
-
Parašyk:
Standartinė
LY2BMX » 2015-Rgs-30, 21:32
Tinka, dėkoju už info, bet kad ten siūlomos yra naudotos kinietiškos (parašyta ant korpuso Made in China)... Aš tokioms detalėms deje neturiu rimtesnio pasitikėjimo... Nors ir šių komutuojama galia nemaža - iki 18kW ir galbūt pagamintos pakankamai kokybiškai.
http://www.gigavac.com/catalog/amateur-radio.html Ir tik dvi. Gal ir todėl kaina tokia sakyčiau nemaža, beveik kaip naujų...

-
LY4L
Standartinė
LY4L » 2015-Spa-03, 11:47
Tu nepatikėsi, bet turiu cielas dvi. Tik reikia jas surasti. Ir blogiausia, jog nepamenu, kiek Sauliui buvau mokėjęs... O piktnaudžiauti nesinori, todėl kamuolį atiduosiu į tavo rankas

----------------
Sėkmės ir 73!
Mindaugas LY4L
-
LY2BMX
-
Parašyk:
Standartinė
LY2BMX » 2015-Spa-03, 14:18
LY4L rašė:Tu nepatikėsi, bet turiu cielas dvi. Tik reikia jas surasti. Ir blogiausia, jog nepamenu, kiek Sauliui buvau mokėjęs... O piktnaudžiauti nesinori, todėl kamuolį atiduosiu į tavo rankas

Puiku

Dėkuj. Rezervuoju, kada rasi, man perduosi, sumokėsiu irgi kada pageidausi. Tu gi jau žinai kam man jos reikalingos.

Projektas judinamas į priekį visais frontais.
Dvi jau turiu, ieškoma daugiau rėlių